ΕΥΓΕΝΙΔΙΟ ΙΔΡΥΜΑ:"ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΗΛΑΙΑ ΣΤΑ E-BOOKS"

photo

Τρία πρωτότυπα εκπαιδευτικά εργαστήρια για σχολικές ομάδες δημοτικών και γυμνασίων διοργανώνει η Βιβλιοθήκη του Ιδρύματος Ευγενίδου, για δεύτερη συνεχή χρονιά. Τα εργαστήρια εντάσσονται σε ένα ευρύτερο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο «Από τα σπήλαια στα e- books».

Θέμα του πρώτου εργαστηρίου είναι η «Γνωριμία των μαθητών με τη Βιβλιοθήκη», του δεύτερου η «Η ιστορία της Γραφής», ενώ του τρίτου «Η ιστορική διαδρομή της Βιβλιοδεσίας».
Στόχος των εργαστηρίων είναι να φέρουν τα παιδιά σε γνωριμία με το χώρο του βιβλίου, μέσα από πρωτότυπες δραστηριότητες, που κεντρίζουν το ενδιαφέρον και αναπτύσσουν την αγάπη τους για το βιβλίο και το θεσμό της Βιβλιοθήκης.
Το πρόγραμμα ξεκινά στις 20 Σεπτεμβρίου.
Δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα της Βιβλιοθήκης: 210 94 69 631 και 632, από Δευτέρα ως Πέμπτη, ώρες 8:30-20:00 ή Παρασκευή και Σάββατο, ώρες 8:30 - 14:00.

Δεν υπάρχουν σχόλια. Γίνετε ο πρώτος που θα σχολιάσει!

Χαρακτήρες 0 από 255

Περισσότερα άρθρα που σας ενδιαφέρουν...

«Μαμά, γιατί δεν με ακούς;... Δε θέλω να ξαναπάω σχολείο!!!»

Αρκετά συχνά οι γονείς έχουν να αντιμετωπίσουν μια έντονη περιστασιακή απροθυμία του παιδιού τους να πάει στο σχολείο. Η συμπεριφορά αυτή συνήθως συνοδεύεται με...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ελέγξτε τα μάτια του: Πότε και πώς

. Όπως επισημαίνει ο ειδικός παιδοοφθαλμολόγος-χειρουργός Αντώνης Π. Ζαφείρης, ο πρώτος οφθαλμολογικός έλεγχος...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Πως να αποφεύγετε τους ερεθισμούς της πάνας

Οι ερεθισμοί εξαιτίας της πάνας δημιουργούνται όταν έχετε πολύ ώρα να...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ

Ολη η αλήθεια για τα εμβόλια

Παρά τις κατά καιρούς φημολογίες, τα εμβόλια παραμένουν βασικοί προστάτες της ζωής και της υγείας των παιδιών.Η αντι-εμβολιαστική κρίση...

Δείτε το άρθρο πατώντας ΕΔΩ